Onderneming

Ontwerp & Engineering
WTS BV beschikt over een eigen ontwerpafdeling die in staat is om complete en complexe ontwerpen te realiseren. Onze ervaren specialisten beschikken over de kennis en ervaring op bouwkundig, elektra en werktuigbouwkundig gebied.

 

Projectmanagement
De totale operationele verantwoordelijkheid van installatie tot kwalificatie wordt door de afdeling projectmanagement gecoördineerd

 

Uitvoering
Naast eigen gespecialiseerd personeel heeft WTS BV een samenwerking met gerenommeerde bedrijven waardoor wij in staat zijn eerste klas producten en materialen te leveren.

 

Validatie
Om te controleren of de cleanroom of operatiekamer aan zijn classificatie voldoet, is het noodzakelijk het aantal deeltjes per luchtvolume en de deeltjesgrootte te meten. Deze controle wordt uitgevoerd door onze afdeling validatie met geavanceerde meet- en testapparatuur. Onze engineers zijn bekend met alle richtlijnen en de strenge eisen die worden gesteld in een cleanroom of operatiekamer. Daarbij hoort onder meer het samenstellen van gedetailleerde documentatie voor de validatie van alle installatie onderdelen.

 

De validatie afdeling biedt diensten aan op het gebied van:

Stoftechnische berekeningen en metingen
Luchtsnelheidmetingen
Capaciteitsmetingen
Filter rendementstesten en D.O.P. metingen
Technische inspecties
Relatieve vochtigheids- en temperatuursmetingen
Drukmetingen
Geluidsterktemetingen
Lichtsterktemetingen

 

Service & Onderhoud
WTS BV heeft een professionele serviceafdeling die in de meest uiteenlopende situaties kan worden ingezet. Van begeleiding bij in bedrijfstelling tot instructie en assistentie bij eventuele storingen en het opstellen van onderhoudsschema's. Tevens beschikt WTS BV over de mogelijkheid om voor iedere installatie een op maat gesneden onderhoudscontract aan te bieden waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever. Alle geleverde apparaten van WTS BV voldoen aan de wettelijke verplichtingen waaronder CE-markering en STEK.